Ja arriba un nou any....


Us volem desitjar a tots un molt bon any 2011 i agrair-vos les vostres aportacions. Continuarem....

Aquest mes de desembre estem, però, una mica més sols: la nostra amiga Lola Lucas ha mort després d'una llarga malaltia, que no li va impedir, però, compartir, escoltar, conversar i aprendre amb un extrema il·lusió i curiositat. Gràcies, Lola, per haver compartit amb nosaltres un trosset de la teva vida i per deixar, sense adonar-te'n, que les cròniques del teu món esdevinguessin part del nostre.

Quan acaba l'any, l'amic Jordi Valls ens fa arribar un calendari per a l'any següent. Enguany, està dedicat tombes col·lectives, il·lustrat amb magnífiques fotografies i acurades descripcions dels patriotes catalans enterrats al Fossar de les Moreres de Barcelona, de les víctimes d'un accident aeri l'any 1972 a Eivissa, de la necròpolis de les víctimes del setge de Leningrad (Sant Petersburg), dels soldats republicans a Vilafranca del Penedès, dels enterraments a terra a Reus, o de les víctimes d'un incendi d'un teatre de Porto. El 2010 el calendari estava dedicat als cementiris dels anglesos i el 2009 a la Gran Guerra (1914-1918).

Jordi és coautor i editor juntament amb Blanc, Fonxo; Castillo, Jesús; Salvadó, Ton; Tomàs, Enric; Allué, Marta; Arnabat, Ramon del llibre El cementiri de Vilafranca del Penedès. Vilafranca del Penedès, 2004. 217 p. il. col. i n. 33x25 cm, el qual podeu adquirir a les llibreries de Vilafranca.

Comentaris

JFL ha dit…
Y aquí estaremos para seguir disfrutando de este estupendo blog. Feliz año!
Landahlauts ha dit…
Feliz Año. Y gracias por un 2010 lleno de vuestras estupendas fotos y entradas.

Salut!
APU Barcelona ha dit…
Hola Amigos.
Un año que termina y se va como una gran persona y amiga que nos ha dejado en esta vida quedamos tristes pero nunca se apagara la vela de su recuerdo.


Os deseo salud, paz y amistad ¡Feliz Año Nuevo!
Alyebard ha dit…
Molt bon any, i llàstima la pèrdua de la Lola.
dapazzi ha dit…
bon any nou 2011¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ i un nou cementeri per soterrar a tots els politics.