S'acaba un any i en comença un altreQuan acaba l'any, l'amic Jordi ens fa arribar un calendari per a l'any següent. Enguany, està dedicat als cementiris d'anglesos, il·lustrat amb magnífiques fotografies seves i acurades descripcions dels cementiris que ha anat visitant a Bilbao, Tarragona.... El del 2009 estava dedicat a la Gran Guerra (1914-1918), amb fotografies, fetes sempre personalment, de cementiris militars francesos, italians, alemanys, etc.

Jordi és coautor, juntament amb Jaume Claramunt i Montserrat Massana, del llibre Campanars i campanes de l'Alt i Baix Penedès i, juntament amb Marta Allué, Ramon Arnabat, Fonxo Blanc, Jesús Castillo, Ton Salvadó, Enric Tomàs, del llibre El cementiri de Vilafranca del Penedès, sobre el qual aviat en farem una entrada en aquest blog. També participa en publicacions com”La Fura” i “L’enjòlit”, on podeu trobar un article seu sobre el Cementiri de Montmartre.

Gràcies, Jordi!!!
(els textos i les fotografies del calendari són propietat de Jordi Valls)

I, encara que sigui una mica a l'avançada, us desitgem a tots molt bon any 2010. Continuarem.....

Claramunt, Jaume; Massana, Montserrat; Valls, Jordi (1996). Campanars i campanes de l'Alt i el Baix Penedès". Vilafranca del Penedès: Penedès Edicions, 1996. 221 p. ISBN 848844303X

Blanc, Fonxo; Castillo, Jesús; Salvadó, Ton; Tomàs, Enric; Allué, Marta; Arnabat, Ramon i Valls, Jordi (ed.). El cementiri de Vilafranca del Penedès. Vilafranca del Penedès, 2004. 217 p. il. col. i n. 33x25 cm

Comentaris

Galderich ha dit…
Fantàstica aquesta idea de fer calendaris de cementiris. Una gran contradicció i aquí està la seva gràcia!
JFLAR ha dit…
Eso es lo bueno de tener amigos con tanto arte. Interesante calendario, y aunque sea pronto, lo mismo digo, Feliz año.
Hola,

Des del web Patrimoni.gencat ens volem posar en contacte amb tu per donar-te a conèixer el portal i els seus continguts: agenda, monogràfics, una televisió online, escapades, notícies, fotografies panoràmiques, descobertes, jocs, eines 2.0... El patrimoni català com mai l’has vist!

http://www.patrimoni.gencat.cat

Et volem presentar també el blog dels pat.escèptics per si els vols enllaçar des del teu blog o fer-ne esment en un post. Vols conèixer la cara més divertida i irreverent del portal?

http://elpatrimoninoemdiures.blogspot.com

Gràcies per fer créixer el patrimoni català amb nosaltres!
Anònim ha dit…
Teneis un regalito en mi Blog

http://alberkrip.wordpress.com/2009/12/12/loteria-de-navidad/

Suerte y Feliz Navidad

Alk
Tempus fugit ha dit…
Molt bona iniciativa.
Fa temps que vui anar al Cementiri de Vilafranca però per problemas no ha pogut ser. Espero impacient la entrada.
Petons:-)
Marcelo Metayer ha dit…
¡Qué belleza este calendario!